Tuinonderhoud Werkshop

Op Individuele basis.

De tuin heeft aandacht nodig, echter zie je ertegen op om weer aan de slag te gaan doordat je niet weet hoe men dit het beste kunt doen. Keer op keer heb je het geprobeerd. Je zou graag wat professionele uitleg willen hebben op inviduele basis.

Herkenbaar! 

Zelf doen...

Je wilt alles zelf doen om de kosten te besparen voor het inschakelen van een hovenier. En toch zijn er vragen. 

Vragen over, hoe snoei ik mijn planten, de bestratingen, de vijver, welke meststoffen moet ik toedienen, over je grasmat en hoe verlicht ik het beste mijn tuin. En zo nog vele vragen die uit je tuin voortkomen.

''Hoe begeleid ik nou mijn tuin zodat ik het als tuinliefhebber het jarenlang leuk vind.''

Om je toch op weg te helpen is het mogelijk om een individuele workshop tuinonderhoud in jouw tuin te volgen. Als specialist in het onderhouden en verlichten van tuinen help ik je op weg met de voor jou belangrijkste aspecten in de tuin. Samen lopen we door je tuin en geef ik uitleg over de bodem en praktische tips, met welk gereedschap of welke handigheid je dit beste kunt uitvoeren. Kortom tuin uitleg voor alle tuinseizoenen.

Het resultaat

Met de ruim 40 jaar opgedane vakkennis en praktische tips krijg je weer inspiratie maar vooral ook motivatie om in je tuin aan de slag te gaan. En heb je dan nog vragen, stel ze gerust.

Zo heb je toch de kunde en de kosten in eigen hand.