Enkele adviezen voor het plaatsen van tuinverlichting.

terras verlichting libor van bree

OPRIT, TERRAS OF TUINPAD VERLICHTEN

Door het verlichten van je tuinpad, terras of oprit vergroot je het gevoel van veiligheid en creëer je sfeer in jouw buitenruimte. Let daarbij op dat er geen overdaad aan verlichting ontstaat. 12V en 24V grondspots, sokkellampen, floodlights en wandlampen zijn de meest gebruikte voorbeelden van tuinverlichting voor je oprit of tuinpad.In de 24V serie zijn alle grondspots overrijdbaar.

 

muurverlichting libor van bree

GEVEL OF SCHUTTING VERLICHTEN

Met een wandlamp verlicht je jouw gevel of schutting.Let daarbij op het design en materiaal.Maak deze eenmaal per jaar schoon met groene zeep en autowax. Met goede kwaliteit wandlampen verlicht je duidelijk de entree waardoor je de weg naar de voordeur kunt vinden. Met gevelverlichting of een schuttinglamp zet je ongewenste bezoekers bovendien in de spotlights.

 

boom verlichting libor van bree

BOMEN EN PLANTEN VERLICHTEN

In het assortiment boom en plantenverlichting zijn 2 opties mogelijk.Grondspots en tuinspots.Voor beide is wat te zeggen.Grondspots worden bij lage planten door de bladeren overgroeit.Gebruik daarvoor dan tuinspots op een paaltje.Grondspots daarin tegen komen het best tot zijn recht in het gras of half verharding.Sommige tuinspots zijn dimbaar.

 

libor van bree tuinverling in een waterval

VIJVER OF WATERELEMENT VERLICHTEN

Voor het verlichten van een vijver of waterelement moet de lamp voorzien zijn van IP68 wat inhoud dat de lampen geschikt is voor onder het water. Gebruik daarvoor een spot die je vast kunt zetten op een harde ondergrond zoals een tegel of betonblok. Het grootste effect creëer je door de lamp net achter de waterval te plaatsen zodat het water verlicht wordt. Let op dat de lamp niet de hele nacht laat branden in een vijver met vissen. Hun levens ritme wordt daardoor ontregelt.

 

woonhuis tuinverlichting libor van bree

VERLICHTEN VAN JE WONING

Om je huis te beveiligen, zijn buitenlampen heel geschikt. Door ongewenste bezoekers in het volle licht te zetten, geef je ze een onprettig gevoel. Dit vergroot uw gevoel van veiligheid. Denk bij de verlichting als beveiliging van je huis aan felle verlichting in de vorm van floodlights, grondspots of bouwlampen. Deze stralen veel fel, warm wit licht uit waarmee je een groot oppervlak verlicht.Zij bezit een brede bundel met licht.Deze zijn te koppelen aan een bewegingssensor of schemersensor.Een enkele is dimbaar.

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

 HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of ben je op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom je woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders.Je struikelt over de mogelijkheden.Om je te helpen met advies en of montage is het verstandig om eens 12 en 24 Volt tuinverlichting uit te proberen.Aan de hand van een demokoffer kan ik je haarfijn uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen