VAKSPECIALIST TUINONDERHOUD & TUINVERLICHTING

Over Mij

Hallo, Ik ben Libor

Behalve ondernemer ben ik avonturier, fanatiek trekking fietser, filmer en eeuwige optimist.

Mijn doel is om als hovenier je de kleine, mooie details van de natuur te laten zien. Ik ben trots waar ik inmiddels beland ben. Een brok ervaring in het ontwerpen, aanleggen, verlichten en onderhouden van tuinen. Door ervaring fijn geslepen met het 40 jaar realiseren van tuindromen! 

De tuinwerkzaamheden worden veelal uitgevoerd binnen een actieradius van 30km rondom Deurne (NB).

Als klein manneken ging ik al in de vakanties met mijn ouders naar familie in Tsjechië alwaar ik altijd in de heuvels en bossen te vinden was. Om vervolgens via de  L.A.S en de Middelbare Tuinbouw School te Venlo met stages in Groot Brittannië, Duitsland en talrijke vervolg studies in 1998 voor me zelf te beginnen.

Mijn kleurijke spectrum

Ik ben een persoon die je graag de facetten van de natuur en daarmee samenhangend alle bestanddelen van het hovenierschap  uitlegt. Vandaar Van Nature Natuurlijk. Inmiddels hebben de zware werkzaamheden in de tuinaanleg plaats gemaakt in het adviseren, onderhouden en verlichten van bijzondere tuinen. 

Dat het allemaal niet vanzelf ging mag wel duidelijk zijn, met vallen en opstaan kan ik je duidelijk advies geven in mijn kleurrijke spectrum van het hovenierschap. In dit spectrum zit ook een verhaal van de ''vijver''....namelijk die ene keer bij het omzagen van een boom viel er dood hout uit de boomkruin. Geschrokken rende ik de begroeide vijver in. Deze was niet eerder opgemerkt. Eenmaal op het droge kwamen de kikkers uit mijn jas gekropen. Of die keer dat ik mijn broodtrommel vergeten was mee te nemen. Waarop de opdrachtgever de volgende dag me uitnodigde op een feestmaaltijd. Zo zit het vak wonderlijk in elkaar, iedere dag weer.

Ben je getriggerd aarzel dan niet om contact op te nemen. Wellicht komen we tot een mooie tuin idee.

Wellicht tot ziens,  Libor