Libor van BreeLibor van Bree

Adres: 
Rietgors 2
5754CT Deurne
Noord-Brabant
Nederland 

T :  06-22542374

I  :  http://www.liborvanbree.nl

 

 

Heeft U een vraag?

Vul het contactformulier in, en ik beantwoord uw vraag binnen 24 uur.

 

 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. Email adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Uw bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. Antispam Controle(*)
  Ongeldige invoer

Libor van Bree houdt zich aan aan de Wet Persoonsregistraties.

Libor van Bree respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite.

Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en slechts gebruikt worden om uw vraag of bestelling op een kwalitatief hoogwaardige manier af te handelen. Adresgegevens of enige andere relevante gegevens van dien aard zullen niet verkocht of gebruikt worden voor andere ongewenste openbare doeleinden.

Libor van Bree houdt zich aan de nieuwe Anti Spam wet die 1 juli 2009 van kracht is gegaan. Hierin staat onder andere beschreven dat u als consument eerst nadrukkelijk toestemming moet geven aan bedrijven om (ongewenste) reclame of e-mailings te ontvangen. Kortom: Ik zal zal u niet lastig vallen met ongewenste email; en slechts met u communiceren om uw gewenste order zo correct mogelijk af te handelen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur
Zon -en feestdagen gesloten

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

 HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of ben je op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom je woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders.Je struikelt over de mogelijkheden.Om je te helpen met advies en of montage is het verstandig om eens 12 en 24 Volt tuinverlichting uit te proberen.Aan de hand van een demokoffer kan ik je haarfijn uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen