Libor van BreeLibor van Bree

Adres: 
Rietgors 2
5754CT Deurne
Noord-Brabant
Nederland 

T :  06-22542374

I  :  http://www.liborvanbree.nl

 

 

Heeft U een vraag?

Vul het contactformulier in, en ik beantwoord uw vraag binnen 24 uur.

 

 1. Naam(*)
  Ongeldige invoer
 2. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 3. Email adres(*)
  Ongeldige invoer
 4. Uw bericht(*)
  Ongeldige invoer
 5. Antispam Controle(*)
  Ongeldige invoer

Libor van Bree houdt zich aan aan de Wet Persoonsregistraties.

Libor van Bree respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite.

Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en slechts gebruikt worden om uw vraag of bestelling op een kwalitatief hoogwaardige manier af te handelen. Adresgegevens of enige andere relevante gegevens van dien aard zullen niet verkocht of gebruikt worden voor andere ongewenste openbare doeleinden.

Libor van Bree houdt zich aan de nieuwe Anti Spam wet die 1 juli 2009 van kracht is gegaan. Hierin staat onder andere beschreven dat u als consument eerst nadrukkelijk toestemming moet geven aan bedrijven om (ongewenste) reclame of e-mailings te ontvangen. Kortom: Ik zal zal u niet lastig vallen met ongewenste email; en slechts met u communiceren om uw gewenste order zo correct mogelijk af te handelen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur
Zon -en feestdagen gesloten

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders.U struikelt over de mogelijkheden.Om u daarbij te helpen met advies en of montage is het verstandig om eens 12 en 24 Volt tuinverlichting uit te proberen. Aan de hand van een demokoffer kan ik u haarfijn uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE JAARGETIJDEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen