Van Bree tuinen Deurne tuinonnderhoud herfst

 

De temperaturen verraden niet dat het al weer herfst is maar de verkleurde bladeren wel...

 In alle scharkeringen groen, bruin, rood en geel laat de natuur nog even van zich spreken. Nog even en dan begint de nachtvorst en is al dat blad gevallen. Ook paddenstoelen verschijnen weer, zoals dit Eekhoorntjesbrood.

Veel mensen gaan aan de slag met bladblazers en deponeren het gevallen blad in de gemeentelijke bladkorven. Maar bladeren zijn een uitstekende isolerende laag in borders. Zeker voor vorstgevoelige planten. En als het blad verteert brengt het ook de nodige voedingsstoffen in de bodem. Gras verstikt onder blad maar in borders kun je prima een laag bladeren kwijt.

herfst in de tuin van bree tuinenUiteraard hoort bij het winterklaar maken van de tuin het nodige snoeiwerk. Snoeien doet groeien en bloeien en geeft struiken en bomen de nodige vorm.

Voor een mooi winterbeeld in de tuin is het verstandig om niet alle vaste planten tot op de grond te snoeien. Grassen zijn prachtig in de winter, overdekt met rijp. Uitgebloeide stokrozen en zonnebloemen een welkome voedselbron voor vogels.

Een vakbekwame hovenier weet precies wat hij qua snoeiwerk moet doen om de tuin ook in de winter in balans te brengen. Zodat er zowel voor de eigenaar als het dierenleven veel te genieten valt.

 

 

 

Libor van Bree 

Hovenier die je begeleidt door alle fases in jouw tuinleven.

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin. De film laat u een kleine blik werpen op het grote verlichting assortiment

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen