productverpakking solar sierverlichting

Solar bestratingsverlichting

De ontwikkeling van bestratingsverlichting gaat snel. We werken continue aan de ontwikkeling van nieuwe soorten bestratingsverlichting, waarbij de prestaties keer op keer verbeteren. Ook in de donkere tijd branden de leds nagenoeg de hele nacht. Inmiddels gaat de levensduur richting de 7 jaar.

Dankzij het ontbreken van kabels en accu's kan een situatie relatief snel en goedkoop zichtbaar worden gemaakt. De verlichting werkt met leds op zonne-energie en kunnen in / op of naast de bestrating worden geplaatst. Zowel op de stenen plakken als inboren behoort tot de mogelijkheden.

Ook is er een lijn decoratieve verlichting op zonne-energie voor verschillende toepassingen zoals looplijnen op terrassen ,vlonders, pleinen en ter decoratie van kades / trappen/ entrees e.d.

 

VOORDELEN BESTRATINGSVERLICHTING: 

 • - Zichtbaar vanaf circa 500 meter
 • - Maakt een complete situatie zichtbaar, ook buiten bereik van lampen
 • - Eenvoudig te monteren op of in de bestrating, vlonder, of in een hout en constructie
 • - Constant brandend en knipperend leverbaar
 • - Zelfstandig werkende units op zonne-energie
 • - Keuze uit licht alleen of combinatie met een reflector
 • - Levensduur 5 tot 7 jaar

 

WEGDEKREFLECTOREN

Afhankelijk van de situatie zijn reflectoren een uitstekende manier om iedereen te wijzen op de richting van paden, randen en andere tuinsituaties. Er is een uitgebreid assortiment onderhoudsarme reflectoren die op of langs paden , opritten, terassen e.d kunnen worden gemonteerd.

 

DE VOORDELEN VAN EEN WEGDEKREFLECTOR :

 • - Zeer hoge reflectiewaarde
 • - Eenvoudig te monteren op de bestrating, paden, houtenafscheiding zowel horizontaal als verticaal
 • - Krasvast en onderhoudsarm (eenvoudig te reinigen)
 • - Zeer lange levensduur
 • - Goedgekeurd volgens NEN-1463-1 (RAW 32.16.07 en 32.16.08)
 • - Kunststof belastbaar ca 10 ton/ aluminium belastbaar 25 ton
 • - Beschermde geleiderail reflector en barrierreflector voorzien van magneten

 

Heb je vragen over deze, laat dan wat van je horen...

Tuin nieuws

 • 17-06-2021 Het moeilijkste van ons vak is je eigen tuin aanleggen.

  Het moeilijkste van ons vak is je eigen tuin aanleggen.

  Zoals ik al vermeld in mijn eerdere blog vindt ik moeilijk om voor jezelf als geroutineerde hovenier een sfeer tuin samen te stellen die voor alle gebruikers prettig vertoeven is. Je hebt namelijk een groot reservoir aan voorbeelden en kennis voor het maken van een bijzondere tuin tuin. Nu kijk ik terug naar alle handelingen of ik het niet anders heb kunnen doen. Natuurlijk zijn we niet volleerd. Een tuin is continue onderhevig aan invloeden van buiten af. De tuin groeit in iedere situatie met je mee.                

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?

Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewerkt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD IN ALLE SEIZOENEN. 

De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WERKSHOP TUINONDERHOUD

TUIN ONDERHOUD WERKSHOP

 HERKEN JE DIT!

Je tuin vraagt dringent om een snoeibeurt, of misschien een winterbeurt.Keer op keer doe je hetzelf. Hoe je dat doet, gewoon. Echter zou je het prettig vinden om eens een deskundige in te schakelen die je haarfijn uitlegt wat je moet doen om weer motivatie en tuininspiratie te krijgen. Maar je wilt het wel zelf doen. Geen punt. Door het volgen van een tuinworkshop in je eigen tuin met gerichte en praktische handelingen voorkom je weer dat je een verkeerde beslissing neemt.

 • Het moeilijkste van ons vak is je eigen tuin aanleggen.

  Zoals ik al vermeld in mijn eerdere blog vindt ik moeilijk om voor jezelf als geroutineerde hovenier een sfeer tuin samen te stellen die voor alle gebruikers prettig vertoeven is. Je hebt namel...

Aangesloten

Hovenier.nl - Deel uw ervaring

Hovenier.nl - Deel uw ervaring