Het tuinonderhoud gaat om de verzorging van alle tuinelementen in de tuin zowel in particuliere - en bedrijfstuinen. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van planten, onderhoud aan bestratingen, vijvers, waterelementen, houtconstructies alsmede tuinverlichting. En wel zo dat er een goede balans ontstaat met de natuur om de tuin heen. Waardoor je uiteindelijk in een gezonde omgeving kunt vertoeven.

Persoonlijke aanpak
“Ik neem zelf de telefoon op en – nog belangrijker – ik kom zelf de situatie bekijken en daarna je tuin opknappen. Zo weet je zeker dat je altijd met mij te maken hebt en dat ik niet iemand anders word gestuurd. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Over welke diensten hebben we het dan?

Te denken valt aan:

Vijver onderhoud
Groenafval afvoeren
Snoeien van bomen, heesters, vaste planten e.d.
Overige klein groenonderhoud en kleine reparaties aan houtconstructies en bestratingen.
Grasmaaien en verdere gazonverzorging
Bemesten en aanplanten van groen
Tuin zomer en winterklaar maken

Los gestort leveren van:

  • wormenhumus
  • tuinturf
  • bosstrooisel
  • tuinpadsnippers

Alle tuinverbeteraars worden met de aanhanger bij je gelost. Zo spaar je geld en tijd uit om voor plastic zakken te gaan die vaak gemiddeld duurder zijn. En je hebt geen plastic afval die het milieu belasten.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?

Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewerkt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD IN ALLE SEIZOENEN. 

De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WERKSHOP TUINONDERHOUD

TUIN ONDERHOUD WERKSHOP

 HERKEN JE DIT!

Je tuin vraagt dringent om een snoeibeurt, of misschien een winterbeurt.Keer op keer doe je hetzelf. Hoe je dat doet, gewoon. Echter zou je het prettig vinden om eens een deskundige in te schakelen die je haarfijn uitlegt wat je moet doen om weer motivatie en tuininspiratie te krijgen. Maar je wilt het wel zelf doen. Geen punt. Door het volgen van een tuinworkshop in je eigen tuin met gerichte en praktische handelingen voorkom je weer dat je een verkeerde beslissing neemt.

  • Ruim 22 jaar tuinprojecten FILM

                     

Aangesloten

Hovenier.nl - Deel uw ervaring

Hovenier.nl - Deel uw ervaring