arc-1
arc
led-e-lux-vk-153-500x500-light2c

Arc

Beschrijving

Mooi voor naast een toegangspad

model  1.02.22.00

In de serie van Led e Lux heeft men nagedacht over een staande lamp die afwijkt van alle anderen.Alle lampen van Led E Lux worden op maat en per stuk voor je gemaakt.
Het is een prachtige staande lamp voor bij een oprit of een pad. De Arc wordt gemaakt van Cortenstaal waardoor het een opvallende roestig uiterlijk geeft. Hoveniers en tuinarchitecten gebruiken deze dan ook veelvuldig in hun plan.Het licht geeft een mooi warm witte kleur en door de melkwitte binnenzijde van het armatuur is het in het donker goed zichtbaar.Ideaal natuurlijk als oriëntatie verlichting.Het armatuur zelf is niet verblindend.

De Cortenstaal Arc geeft een 2 zijdige lichteffect waardoor de nabije omgeving sfeervol en veilig verlicht wordt.De lamp is eenvoudig te monteren en kan geleverd worden in 230V of 24 V met 7W

De levertijd bedraagt plm. 14 dagen

Heb je interesse om deze Arc te bestellen geef dan aan welke variant het zou moeten zijn.

DE VOORDELEN VAN LIGHT2C

Gratis verzending 
Veilig en flexibel betalen
Altijd bereikbaar
Al 25 jaar ervaring in Deurne e.o
Vraag naar de levertijd

  • Met garantie van 3-5 jaar    
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
  • Snel iets vragen 06-22542374
  • Deskundig in 12 en 24V tuinverlichting
  • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
  • Beleef, geniet en ervaar garantie

 Betalen doe je met:

 

downloaddownload 1download 2download33download22

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin. De film laat u een kleine blik werpen op het grote verlichting assortiment

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen