led-e-lux-vk75
1418200378389
1418201428967
img_7376
img_7333

Blockspot

Beschrijving

Blockspot  

model 1.02.04.00

Deze stevige lichtarmatuur van Led E Lux kan tegen een stootje en is opgewassen tegen alle weersinvloeden.

Deze robuuste LED tuinspot is ideaal geschikt voor buitentoepassingen en dan met name up lighting.

Omdat de tuinspot een hoge lichtopbrengst heeft is het armatuur uitermate geschikt voor bijvoorbeeld het aanlichten van bomen en gevels. De Blockspot is standaard uitgevoerd in blank geanodiseerd aluminium met een maximaal verbruik van 7 Watt. De Blockspot wordt standaard geleverd in een 230V uitvoering met een losse driver, maar op aanvraag is deze ook te leveren als 24V uitvoering (laagspanning). Het armatuur is verkrijgbaar in zowel 2700K (warm-wit) als 4000K (koud-wit).

Word vaak toegepast als vervanger van de grondspot. Het voordeel van de blockspot is dat hij super robuust is door de stevige RVS beugel en een stukje boven de grond staat. Het licht is daardoor te richten maar wordt ook niet geblokkeerd door opspattend vuil en bladeren.

Eventueel ook te gebruiken als prikspot, door de juiste accessoire toe te voegen. We hebben voor de prikspot vraag een pen die aan het armatuur geschroefd kan worden.

In de aluminium behuizing zitten 3 hoogwaardige leds. Door middel van een honingraad structuur wordt het lichteffect vergroot.Ook leverbaar in een 230V aansluiting en RGB uitvoering.

Materiaal: aluminium uit een blok gegoten en in-gefreesd.

DE VOORDELEN VAN LIGHT2C

 
 • Gratis verzending 
 • Veilig en flexibel betalen
 • Altijd bereikbaar
 • Al 25 jaar ervaring
 • Vraag naar de levertijd

 • Met garantie van 3-5 jaar    
 • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
 • Snel iets vragen 06-22542374
 • Deskundig in 12 en 24V tuinverlichting
 • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
 • Beleef, geniet en ervaar garantie

 Betalen doe je met:

 

downloaddownload 1download 2download33download22

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin. De film laat u een kleine blik werpen op het grote verlichting assortiment

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen