1418200854844
14182008831863
1418200914815
14182009969954
img_7519

Floodlight mini

Beschrijving

Grote ruimtes te verlichten?

model 1.02.33.00

Je hebt in je tuin een of meer groter bomen die je graag wilt aanlichten zodat er meer sfeer ontstaat.

OP AANVRAAG

Deze mini Floodlight van Led E Lux Is een dimbare variant leverbaar. De dimbare functie kunt je koppelen aan je alarm installatie. In normaal bedrijf is je tuin voorzien van sfeerlicht en bij alarm of onraad wordt je tuin helemaal verlicht. De energiezuinige ledverlichting geeft u dan voor een gering stroomverbruik het maximaal veilige gevoel in uw tuin.Door de robuustheid en de enorme hoeveelheid licht is het armatuur ook toepasbaar op openbare plaatsen. Dit armatuur is met recht hufterproof te noemen.

Omdat het armatuur in Helmond geproduceerd wordt, kunnen we het armatuur naar wens aanpassen.Het aluminium kan bijvoorbeeld gecoat worden in de kleur van uw bedrijf.

Deze Floodlight mini van Led e Lux is 'De' vervanger van de conventionele bouwlamp.In de praktijk gebruik ik deze veelal voor het aanlichten van grote bomen of gevels.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

De floodlight is geheel van aluminium en bestand voor alle doeleinden.Robuust en onderhoud vriendelijk en zeer geschikt voor intensief gebruik o.a voor bedrijfsterreinen,bomen of het verlichten van een groot object.

Leverbaar in 230V/24V met 30W
Licht bereik 15m
De levertijd bedraagt plm.14 dagen doordat deze Floodlight voor je op maat wordt gemaakt
Met RVS wandbeugel

DE VOORDELEN VAN LIGHT2C

 • Gratis verzending 
 • Veilig en flexibel betalen
 • Altijd bereikbaar
 • Al 25 jaar ervaring in Deurne e.o
 • Vraag naar de levertijd

 • Met garantie van 3-5 jaar    
 • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
 • Snel iets vragen 06-22542374
 • Deskundig in 12 en 24V tuinverlichting
 • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
 • Beleef, geniet en ervaar garantie

 Betalen doe je met:

 

downloaddownload 1download 2download33download22

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewekt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin. De film laat u een kleine blik werpen op het grote verlichting assortiment

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen