Ledstrip in profiel

Resultaten 1 - 2 van 2

Buiten led strips 

Sinds de laatste tijd ziet men in allerlei winkels goedkope led strips. ``Led strips voor binnen``wat zou het mooie zijn om deze ook voor buiten te gebruiken.Led -E- Lux heeft een led strip dat tegen alle weersinvloeden bestand is.De buiten led strips worden volledig in een hoge kwaliteit aluminium goot geplaatst en ingepod met met speciale hars.Je kunt kiezen voor een helder led uitstraling als een melk witte uitstraling.Mooi voor in een dichte bestrating of onderaan de traptrede.

  • Met garantie van 3-5 jaar    
  • 14 dagen niet goed, geld terug garantie 
  • Snel iets vragen 06-22542374
  • Deskundig in 12 en 24V tuinverlichting
  • Vrijblijvende DEMO binnen een straal van 30Km
  • Beleef, geniet en ervaar garantie

 Betalen doe je met:

 

downloaddownload 1download 2download33download22

 

 

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders.U struikelt over de mogelijkheden.Om u daarbij te helpen met advies en of montage is het verstandig om eens 12 en 24 Volt tuinverlichting uit te proberen. Aan de hand van een demokoffer kan ik u haarfijn uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE JAARGETIJDEN

TUINONDERHOUD in alle seizoenen. De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WEBSHOP TUINVERLICHTING

PROFESSIONELE TUIN VERLICHTING

Of u nu  OP ZOEK NAAR TUINVERLICHTING  voor het uitlichten van het tuinpad, het creëren van een eigen sfeer in uw tuin of het verwelkomen van gasten bij uw bedrijf, in deze online webshop vind u alleen zeker de beste tuinverlichting die bij u past en die op lumineuze wijze aansluit op uw specifieke wensen. Professionele en sfeervolle tuinverlichting misstaat nooit in de tuin.

Voordelen tuinverlichting webshop

icon-package  

Gratis verzending

icon-ideal  

Veilig en flexibel betalen

icon-warning shield  

Altijd bereikbaar

icon-thumb  

27 jaar ervaring in Deurne e.o

icon-delivery  

3-4 Dagen levertijd België 5-6 dagen