344dfaeeea788381ad02b0112231c3b6
2016-03-29 11.01.49
IMG_4578 (2)

Sus Wall Line - 24V 8.0Watt

Beschrijving

De ideale ledarmatuur voor onder de overkapping of in de bestrating

Deze ideale ledarmatuur Sus Wall Line is de ideale lichtbron voor in een overkapping of in de bestrating. Een strak ontwerp met een prettige en brede lichtuitstraling zorgen voor een uitnodigde en prettige sfeer. Door het minimalistische ontwerp valt de Sus Wall Line overdag bijna niet op waardoor deze eenvoudig in een balk of bestrating weg te werken zijn. Ook te gebruiken als tuinspot voor grotere objecten.Eenvoudig aan te sluiten aan de 24 Volt transformator en licht en donker timer.

 

 

SPECIFICATIES

Artikelnummer SLS10-8DC
EAN nummer 1055001000801
Lichtkleur 3000K warm wit
Garantie 5 jaar
Materiaal behuizing Aluminium
Voltage 24V DC Veilige Laagspanning (SELV)
Verwachtte Levensduur >50.000 Branduren
Merk LED Osram
Wattage 8 Watt
IP Waarde IP66
Aantal LED's 12
Nettogewicht 1.4 KG
Brutogewicht 1.7 KG
Afmeting: 100x30x40mm

DE VOORDELEN 

Gratis verzending
Veilig en flexibel betalen
Altijd bereikbaar
Al 25 jaar ervaring
Vraag naar de levertijd
De webshop van Deurne e.o

Eenheden in doos: 1

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?

Is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of bent u op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders. U struikelt over de mogelijkheden. Om u te helpen om een goede keus te maken is het mogelijk om middels een demonstratie koffer 12 en 24V tuinverlichting enkele dagen en nachten uit te proberen. Bent u overtuigt van deze verlichting, dan is het mogelijk om deze door mij aan te laten leggen. U legt deze zelf aan! Geen probleem! Aan de hand van een lichtplan die door mij is uitgewerkt kunt u zelf aan de slag. 

TUINONDERHOUD

DE TUIN IN ALLE SEIZOENEN

TUINONDERHOUD IN ALLE SEIZOENEN. 

De seizoenen wisselen zich razend snel. In ieder jaargetij wisselt de natuur van jas.Net als wij mensen zorgen we dat we ons zelf goed onderhouden.De natuur zorgt voor zich zelf, met af en toe een paar handjes van ons. Omdat we de natuur vaak naar onze hand willen zetten, komt dit vaak in gedring.Om u daarbij te helpen en te behoeden voor verkeerde beslissingen in en om tuin is het raadzaam om al het leven rondom de tuin in balans te houden zodat u in een fijne omgeving kunt vertoeven. 

WERKSHOP TUINONDERHOUD

TUIN ONDERHOUD WERKSHOP

 HERKEN JE DIT!

Je tuin vraagt dringent om een snoeibeurt, of misschien een winterbeurt.Keer op keer doe je hetzelf. Hoe je dat doet, gewoon. Echter zou je het prettig vinden om eens een deskundige in te schakelen die je haarfijn uitlegt wat je moet doen om weer motivatie en tuininspiratie te krijgen. Maar je wilt het wel zelf doen. Geen punt. Door het volgen van een tuinworkshop in je eigen tuin met gerichte en praktische handelingen voorkom je weer dat je een verkeerde beslissing neemt.

  • Het moeilijkste van ons vak is je eigen tuin aanleggen.

    Zoals ik al vermeld in mijn eerdere blog vindt ik moeilijk om voor jezelf als geroutineerde hovenier een sfeer tuin samen te stellen die voor alle gebruikers prettig vertoeven is. Je hebt namel...

Aangesloten

Hovenier.nl - Deel uw ervaring

Hovenier.nl - Deel uw ervaring