24 volt goed verzekert van licht !    

WA Verlichting is een onderneming met een frisse nieuwe visie op tuinverlichting. Deze visie is ontstaan door naar de markt te luisteren en hier is de unieke waardepropositie van WA Verlichting op gebaseerd: hoogwaardige kwaliteit voor acceptabele prijzen met een hoge functionaliteit. 

LED Tuinverlichting van WA Verlichting biedt vele voordelen:

  • meest zuinige LED Tuinverlichting van Nederland
  • prachtig ontworpen LED Tuinverlichting armaturen
  • beste prijs kwaliteitsverhouding met 5 jaar volledige garantie
  • snel en eenvoudig installeren met het unieke Quick Connect installatiesysteem
  • ook schemerschakelaars en tijdschakelaars zijn eenvoudig te installeren

Garantie 

Met 5 jaar volledige garantie op de producten bij WA Verlichting B.V. bent je zeker dat je nog lang kunt genieten van uw LED Tuinverlichting. Met het assortiment van WA Verlichting B.V. is iederidee voor tuinverlichting realiseerbaar. Door het unieke Quick Connect systeem van Suslight is het nooit zo eenvoudig geweest om snel en eenvoudig de installatie te verwezenlijken. Daarnaast biedt het Quick Connect systeem ook een uniek voordeel: schemerschakelaars of tijdschakelaars zijn eveneens stekkerbaar! Dit betekent geen lastige en tijdrovende werkzaamheden voor het installeren van een tijd- of schemerschakelaar. Doordat het systeem volledig stekkerbaar is kunnen er eenvoudig groepen gemaakt worden, dit betekent dat het licht alleen brand waar en wanneer je dat wilt, zonder ingewikkelde programma's en dergelijke.

11222014 370583006471561 2353410093100602398 nWA-Verlichting-Demokoffer11257838 370583009804894 8306800587175292745 n

Webblog

  • 10-12-2018 Ik zoek een Kerstboom!

    Ik zoek een Kerstboom!

    Door de Kerstbomen het bos niet zien. De kerstperiode nadert met rasse schreden en het is tijd om een kerstboom te kopen. Natuurlijk een echte boom. Niets gaat tegen de heerlijke geur en de natuurlijke uitstraling in huis. Het liefst in pot opgegroeid dus met een kluit.

Populaire verlichting

3191011 Limosa 90
NIEUW Limosa 90 cm zwarte staande tuinlamp

Sfeervol in iedere tuin!

€ 77,50

TUINVERLICHTING DEMO

TUIN VERLICHTING DEMONSTRATIE

 HOE LEG IK TUINVERLICHTING AAN?, is het wel veilig, is het mogelijk om onze grote boom aan te lichten of ben je op zoek naar meer veiligheid of sfeer rondom je woning of bedrijfspand. Iedere tuinsituatie is anders.Je struikelt over de mogelijkheden.Om je te helpen met advies en of montage is het verstandig om eens 12 en 24 Volt tuinverlichting uit te proberen.Aan de hand van een demokoffer kan ik je haarfijn uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

TUINONDERHOUD IN DE HERFST

HERFST IN DE TUIN

TUINONDERHOUD IN HERFST  Nu de herfst een andere kleed aan heeft en zich gereed maakt voor koning winter is het verstandig om nog enkele tuinwerkzaamheden uit te voeren.Behalve het voor de laatste keer scheren van de hagen en bemesten van het gazon en de beplanting kan men het dierenleven een handje helpen door het kleine blad of het grasmaaisel achter in de border achter te laten.

WA VERLICHTING

24 VOLT VERLICHTING OP MAAT

Je bent geen elektricien? En bent op zoek naar veilige, exclusieve en hoge kwaliteit armaturen. De oplossing 24V tuinverlichting van WA verlichting. 24V is laagspanning, veilig, je kunt geen stroom krijgen en.... het is eenvoudig aan te leggen.